Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


RECEPT - Protein Ball

RECEPT - Protein Ball

Nem csak finom, gyors az elkészítése, hanem kacatoktól mentes is:

100 g sült sütőtök
1 csomag LABO NOIR CACAO vagy COFFEE Protein
1 evőkanál cukormentes házi lekvár
2 evőkanál folyékony kókuszzsír
1 púpozott evőkanál bio kókuszliszt
1 púpozott evőkanál földimandula liszt
(A lekvár kiváltható LABO NOIR Komplex Inulinnal is)

A megsütött sütőtököt dolgozd meg kicsit - egy botturmix megfelelő eszköz erre. Mehet bele a fehérje és az összes többi hozzávaló. Átgyúrni, formázni, hempergetni, majd mehet a hűtőbe 30 perc pihentetés után fogyasztható.Persze ha türelmetlen vagy azonnal is bekapkodhatod, egy picit lágyabb lesz.
A sütőtök nedvességétől függően adagolhatod a "liszteket". A miénk szárazabb volt, így lehet neked többet kell majd használnod belőlük.

A megadott adagból 7 db kisebb méretű golyó készült.Kedves Érdeklődő!

Szabadság miatt 2020.07.06-tól 07.12-ig telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, illetve az arra a hétre eső kiszállítások is tolódnak. A 06.30. 12:00 után leadott rendelések várható kiszállítása 2020.07.15-17. közötti időszakban fog történni.

A webshopban továbbra is válogathatsz kedvenc termékeidből. A rendelést követően először egy automatikus válasz üzenetet fogsz kapni a rendszertől, a szünet után pedig, amint tudunk jelentkezünk, hogy pontosítsunk veled!

Szeretnénk egy másik lehetőséget is a figyelmedbe ajánlani! Ha megrendeled, amit szeretnél 2020.06.30. 12:00-ig, akkor azt várhatóan 2020.07.03.-ig kiszállítjuk neked.
Ne feledd, termékeink 2-3 hét szavatossági idővel rendelkeznek hűtőben 1-3 celsius fokon tárolva, így bőven lesz időd elfogyasztani friss állapotban.Barátsággal
NPK Beef Csapata!Megértettem
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata