Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Pályázataink
a kedvezményezett neve: NPK Charolles Csomagküldő, Kereskedelmi Szociális Szövetkezet
a projekt címe: NPK Charolles Szociális Szövetkezet helyi termékbolt kialakítása
a szerződött támogatás összege: 8 493 120 Ft
a támogatás mértéke: 60%
a projekt tartalmának bemutatása: A projekt révén egy helyi termék bolt kerül kialakításra, foodtruck, azaz büfékocsi jelleggel. A boltban elsosorban az általunk előállított 8 féle helyi termék (100% marha szalámi, marha szalámi bivaly faggyúval, marha szalámi sertés zsiradékkal, marha sonka, bresaola, érlelt marhahús, tatár beefsteak, szárított marhahús beef jerky) értékesítése valósul meg, valamint szeretnénk a térség más termelőinek, vállalkozásainak is a helyi termékeiket elhelyezni a polcainkon. Hamburger készítés steak hús sütés, marha sonkás éa szalámis szendvics árusítás is lesz. Az ételekhez szükséges alapanyagok (zsemle, zöldségek, savanyúságok, a limonádéba méz, borok) helyi termelotol kerülnek beszerzésre. Ezen kívül delikátesz boltként is működik majd mert a felhasznált anyagokat meg is lehet vásárolni.
a projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.
projekt azonosító száma: 1925291089a kedvezményezett neve: NPK Charolles Csomagküldő, Kereskedelmi Szociális Szövetkezet
a projekt címe: NPK Charolles Szociális Szövetkezet helyi termék előállításának fejlesztése
a szerződött támogatás összege: 17 347 082 Ft
a támogatás mértéke: 50%
a projekt tartalmának bemutatása: Az NPK Charolles Szociális Szövetkezet jelenleg éttermeket, viszonteladó partnereket, delikáteszeket és reformboltokat lát el saját farmon tenyésztett marhák húsával, valamint más tenyésztő társak által felnevelt állatok húsával. A projekt révén 8 féle helyi termék előállítása valósul meg, ehhez a projekt keretében eszközöket vásárolunk.
a projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.
projekt azonosító száma: 1925288102


A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata