Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Az oldal teljeskörű használatához regisztráció szükséges. Kérjük, hogy az alábbi űrlapot kitöltve regisztrálj az oldalra. Nagyon fontos, hogy ügyelj adataid pontosságára és természetesen arra is, hogy biztonságos jelszót válassz. Kérjük, add meg vezeték- és keresztnevedet, a belépéshez választott jelszót, ami legalább 6 karakter legyen, tartalmazzon kis- és nagybetűt, valamint számot. Végezetül pedig a bejelentkezéshez használandó valós e-mail cím megadására van szükség. Ezt követően kattints a "Regisztrálok!" gombra.

Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Jelszó: *
Jelszó még egyszer: *
Kijelentem, hogy az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem és elfogadom, s abban szereplő adatkezelésekhez hozzájárulok.
Regisztrálok

Regisztráció pusztán egy kattintással? Lehetséges! Használd Facebook profilodat nálunk is! Nincs más dolgod, mint kattints az alábbi “Belépés a Facebook fiókkal” gombra. Ha már be vagy jelentkezve Facebook fiókodba csak jóvá kell hagynod a hozzáférést és már végeztél is. A bejeletnkezés kapcsán a személyes adataidhoz és egyéb tartalmaidhoz nem férünk hozzá, kizárólag a neved és az e-mail címed kerül átemelésre a közösségi óriás rendszeréből. A továbbiakban egyszerűen szintén a Facebook gombra kattintva tudsz bejelentkezni rendszerünkbe. Már végeztél is!

Kedves Érdeklődő!

Szabadság miatt 2020.07.06-tól 07.12-ig telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, illetve az arra a hétre eső kiszállítások is tolódnak. A 06.30. 12:00 után leadott rendelések várható kiszállítása 2020.07.15-17. közötti időszakban fog történni.

A webshopban továbbra is válogathatsz kedvenc termékeidből. A rendelést követően először egy automatikus válasz üzenetet fogsz kapni a rendszertől, a szünet után pedig, amint tudunk jelentkezünk, hogy pontosítsunk veled!

Szeretnénk egy másik lehetőséget is a figyelmedbe ajánlani! Ha megrendeled, amit szeretnél 2020.06.30. 12:00-ig, akkor azt várhatóan 2020.07.03.-ig kiszállítjuk neked.
Ne feledd, termékeink 2-3 hét szavatossági idővel rendelkeznek hűtőben 1-3 celsius fokon tárolva, így bőven lesz időd elfogyasztani friss állapotban.Barátsággal
NPK Beef Csapata!Megértettem
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata