Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
„Ahol a különbözőséget értéknek tekintik, ott megtapasztalható a szinergia teremtő ereje.”

Két barát álmának megvalósulása kezdődött el 2006 végén, amikor megvásároltuk az első szarvasmarhákat azzal a határozott elképzeléssel, hogy a közép-európai régió legkiválóbb Charolais-tenyészetévé válunk.

2009-ben hoztuk az első Charolais tenyészállatokat, azóta közel 100 darab került Franciaországból a tenyészetünkbe. Mivel összesen 90 anyatehénnel dolgozunk ez egy nagyon erős genetikai alapnak mondható. Közreműködtünk több száz egyed hazai és külföldi tenyészetbe kerülésének a megszervezésében és lebonyolításában is, így ma már a tenyészállat export-import a szolgáltatási köreinkbe tartozik. Mindeközben megismerkedtünk egy teljesen más kultúrával is és rengeteg tapasztalattal gyarapodtunk. Szerintünk felbecsülhetetlen érték egy olyan bizalmi közeg megteremtése, ahol az üzlet révén, nemzetközileg elismert Francia tenyésztőkkel, mély baráti kapcsolat alakul ki.
NPK Charolles Szociális Szövetkezet
Az utóbbi időszakban egyre fajsúlyosabbá vált értékrendünkben az egészséges táplálkozás szerepe, így megfogalmazódott bennünk annak igénye, hogy az organikus körülmények között felnevelt marhák húsát – figyelembe véve a gasztronómiai, élvezeti szempontokat is – érlelt marhahús formájában tegyük elérhetővé az érdeklődők számára hazánkban.

Mára az NPK Charolais márkanévben egyaránt hangsúlyossá váltak mind a tenyésztési, mind a gasztronómiai szempontok.

Talán több megközelítésből is érzékelhető, hogy az elhivatottság, az emberek, az állatok, és a termőföld iránt érzett tisztelet, szeretet, és megbecsülés, központi vezérlőelemei annak, akik vagyunk. Úgy gondoljuk, az, hogy értékteremtő tevékenységeinkkel az embereket szolgálhatjuk, kivételes lehetőség az életünkben, amiért rendkívül hálásak vagyunk.
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata