Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Mélyen hiszünk abban hogy a bizalom kiépítéshez valami másra is szükség van mint csak kiváló, vagy nagyon jó előnyökkel és tulajdonságokkal bíró termékekre és szolgáltatásokra. Ez mind szükséges eleme annak hogy az emberek tölünk vegyenek, de nem elegendő, a lojális partnerek elnyeréséhez. Ez a valami pedig a mi esetünkben, a mélyen gyökerező hitünk abban, hogy a szolgáltatásainkkal segítenünk kell az embereknek, hogy megvalósíthassák amit szeretnének. Minden amit teszünk, legyen szó bármelyik szolgáltatásunkról is, azt a célt szolgálja, hogy emberi kapcsolatok épüljenek belőle és hogy jobbá tegyük a környezetünket.
1.
Tenyészállat előállítás
Tenyészállat előállítása
Sokszor, sok helyen elhangzott már, hogy az alapanyag a bázis, aminek kiválónak kell lennie, mert erre kell és csak erre lehet építkezni. Mi ezt komolyan vettük, amikor a francia top genetikájú állatok importja mellett döntöttünk mint tenyészalapanyag és vesszük a mai napig is, amikor szigorú standardok mellet válogatjuk ki melyik állat maradhat tenyésztésben.

tovább
2.
Szaktanácsadás
Szaktanácsadás
Mikor elkezdtük a Charolais marha tenyésztést hazai környezetben nem igazán találtunk olyan szakembert, aki szívesen és releváns, hasznosítható információkkal látott volna el minket. Sok év, rengeteg befektetett pénz és energia mire oda jutottunk, h ogy biztonsággal, eredményesen tudjuk tartani az állatokat...

tovább
3.
Tenyészállat kereskedelem
Tenyészállat keresedelem
Állatot vásárolni könnyű, vagy még sem. Könnyű mert mindig van eladó, viszont jó néhány szempont felmerülhet. Tenyésztésre, vagy esetleg árutermelésre akarom használni, egyáltalán született-e már ebben a kérdésben döntés. Melyek az egyik és másik előnyei, hátrányai...

tovább

10 év szakértelem és tapasztalat

4.
Vágóüsző program
Vágóállat program
A program három nagyon fontos területet foglal magába. Célunk egy komplex megoldást kínálni arra vonatkozóan, miként lehet a legtöbb profitot kitermelni egy gazdasásgból, a selejtezésre szánt egyedek kapcsán.

tovább
5.
Élőállat szállítás
Élőállat szállítás
A napi rutinnal végzet tevékenységeknél legtöbbször fel sem tűnik mennyi veszély forrás van, de egy megvásárolt, vagy eladott állat mindig különleges érzelmi beállítodást okoz és valahogy még különlegesebb gondoskodással vagyunk irántuk mint egyébként. Az egyik legnagyobb rizikó faktor az állatok mozgatása, amit érdemes profikra bízni.

tovább
6.
Marhahús kereskedelem
Marhahús kereskedelem
A marhahús étkezésben betöltött szerepe kulináris élvezet és az emberek egészségére gyakorolt hatása tekintetében megkérdőjelezhetetlen, legalábbis szerintünk. Minden igyekezetünkkel arra törekszünk, hogy Magyarországon az emberek kiemelkedő értékként azonosítsák a marhahús fogyasztását.

tovább
7.
Catering
Rendezvények
Az az idő, ami szorakozással és kiváló ételek elfogyasztásával telik egy jó társaságban, talán az egyik legértékesebb az életünkben. Ezekkel az eseményekkel a célunk az is, hogy kialakuljon egy közösség, fejlődjön egy kultúra, ahol nagyszerű élményekben van részünk.

tovább
8.
Szakképzés
Szakképzés
Generációk óta megoldásra vár néhány rendkívül fontos dolog, ezek közül az egyik a szakképzés. Szerintünk nem csak az iskola feladata, hogy a gyakorlatban hasznosítható tudással engedjék el a srácokat szerencsét probálni az életben.

tovább
9.
Haccp
Haccp
Ha üzemet létesítesz, vagy működtetsz szükséged lesz egy profi szakember gárdára, akiktől pontos útmutatást kapsz az állategészségügyi és üzemtechnológiai kérdésekben. Tapasztalatból tudjuk, mennyire fontos hogy felkészült legyél ezen a területen, vagy hogy megbíztható emberekkel dolgozz együtt.

tovább
10.
Tenyészállat versenyfelkészítése
Verseny
Sokunkat büszkeséggel tölt el, amikor az általunk kiválasztot egyed nagyszerű eredményt ér el, egy komoly és hiteles megmérettetésen. Egy tenyészállat kiállítás mindíg kicsit az az évi munka ünnepe is. Ha esetleg sikerül elhozni egy, vagy több díjat is, a büszkeség mellett megerősít minket abban, hogy valamit jól csinálunk és ez elegendő erőt adhat a folytatáshoz.

tovább


made by Marketing Soul Kft. - Pécs
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata