Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
7.
Catering szolgáltatás: rendezvényeken kitelepülés, élmény vacsora estek, gasztroszinházak
Az az idő, ami szorakozással és kiváló ételek elfogyasztásával telik egy jó társaságban, talán az egyik legértékesebb az életünkben. Ezekkel az eseményekkel a célunk az is, hogy kialakuljon egy közösség, fejlődjön egy kultúra, ahol nagszerű élményekben van részünk.
NPK - Catering
Élményvacsora estek
Gasztroszinházakkal, bűvész bemutatóval, stand up előadásokkal egybekötött élmény vacsora esteket szervezünk a saját marha farmunkon, éttermekben és igény szerint bárkinek az otthonában. aki szeretne egy lenyügőző élményt nyújtani a szeretteinek barátainak.


NPK Beef
Farm bemutató
Mindamellet hogy színes programokkal teli fél napos élmény látogatást szervezünk a saját szarvasmarha farmunkon (állatok simogatása, terelőkutya bemutató számszerijjászat, különböző ügyességi vetélkedők, lovaglás stb), még meg is vendégelünk egy több fogásos általunk marhából készített finomságokkal. Természetesen nem maradhat el a bor, vagy pálinka kostló sem és az édességet kedvelők számára egy kis kényeztetés a végén mindíg valami meglepetés desszerttel.


Látvány steak sütések
Az ország különböző pontjain gasztro boltokban esetleg éttermekben egy kis előadássla egybekötött bemutató. Amellett hogy finomságokat kostólhatsz néhány hasznos információval is gazdagabb lehetsz marha, marhahús és sütése, étkezés témákban. Alkamanként ezeket a partikat összekötjük a szakmájukban kiemelkedőt nyújtó chefek, gasztro szakemberekkel még inkább színesítve a rendezvényt


NPK Beef
Steaksütés tanfolyam
Akár otthon nálad akkár egy általunk meghatározott helyszínen egy 4-5 órás tanfolyam keretében a barátaiddal együtt megtanulhatod a steasütés csinját binját. Miközben ezt tesszük kiváló borokat fogyasztunk, beszélgetünk egyszóval jól érezzük magunkat, majd a végén egy jót eszünk az általunk, immár profi módon elkészített húsokból.


Rendezvények catering
Az elmúlt években az ország több pontján jelentünk meg különböző sport és agrár rendezvényeken, de kaptunk felkérést filmes studiótól vagy éppen Michelisz Norbiéktól is jótékonysági eseményre. Természetesen egy ilyen eseményen általában a hamburger a leghangsúlyosabb, de sütünk steakeket és néhány alkalommal BBQ ételekkel is szolgáltunk már.Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.

Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés
vissza


A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata