Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
9.
Haccp élemiszer biztonsági rendszer kidolgozása, üzemtechnológia, termékfejlesztés
Ha üzemet létesítesz, vagy működtetsz szükséged lesz egy profi szakember gárdára, akiktől pontos útmutatást kapsz az állategészségügyi és üzemtechnólógiai kérdésekben. Hidd el itt nem tudsz sporólni, vagy kifizeted az elején a tudást, pár százezerért, vagy menet közben fogsz fizetni több milliót az államháztartásnak.
Mi az amit nyújtunk?
Ebben a témában egyfajta közvetítői szerepet töltünk be. Első körben, szívesen látunk az üzemben, ahol néhány dolgot a gyakroltaban is láthatsz. Ezután felmérjük az igényeidet majd elírányítunk ahhoz a csapathoz, amelyik számodra a legmegfelelőbb.
Gyakorlatban bizonyító profi szakemberk, akikkel együtt dolgozunk mi is és segítik a munkánkat.


Mit jelent ez a számodra
- Rengeteg értékes időt fogsz nyersz, hogy nem kell napokat azzal töltened, hogy kihez fordulhatnál.
- Értékes idő, energia és rengetg pénz megy el sokszor arra is, ha ugyan találsz is szakembert, de később kiderül hogy nem megfelelőt.
- Ugyan csak pénz, idő, ergia megtakarítás egy megfeleően átgondolt és megtervezett kivitelezés.
- Számíthatsz arra, hogy akit ajánlunk az profi és a javadat szolgálja.
Haccp élemiszer biztonsági rendszer kidolgozása
Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.

Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés
vissza


A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata