Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
8.
Szakképzés: farmgyakorlat, üzemi gyakorlat, éttermi gyakorlat, emberképzés
Generációk óta megoldásra vár néhány rendkívül fontos dolog, ezek közül az egyik a szakképzés. Az iskolák a meghtározott kereteik miatt, jelen állapotukban nem alkalmassak arra, hogy a gyakorlatban hasznosítható tudással engedjék el a srácokat szerencsét probálni az életben. Szerintünk nem is az iskola feladata, viszont a fejlődő vállalkozások potenciálisan alkalmassak arra, hogy gyakorlati szinteret adjanak a szakember képezéshez.


Nálunk 3 területen csatlakozhatnak az érdeklődők és mélyíthetik el a tudásukat:
1.
NPK Charolais Farm
Komplet mezőgazdasági gyakorlat a gyepgazdálkodástól, a gépek ismeretén keresztül a húsmarhatartás minden szegletéig lehetőséget biztosítunk a fejlődésre. Célunk a gyakorlati tudás megszerzése mellett egyfajta ökológia szemlélet kialakítása is. Hogy lehet az állatokat természetes körülményeik között tartani, káros kémiai növényvédő és állatgyógyszerek mellőzésével.2.
Húsüzemi gyakorlat
Siklósi feldolgozó üzemünkben lehetőséget biztosítunk a marha teljes feldolgozásának gyakorlati elsajátítására. A hagyományos magyar hentesipari módszerektől eltérően különböző kultúrák (francia, angol, japán) bontási folyamatait is megtanulhatják a hozzánk csatlakozók.3.
Catering gyakorlat
A jővőben megépülő látvány központunkban, ahol sok minden mellet helyet kap egy komplet éttermi szolgáltatás is, lehetőség lesz egy professzionális gasztronómia tudás megszerzésére. Addig is rendezvényekre való kitelepülések alkamával lehet a mostánában egyre nagyobb népszerűséggel bíró street food világ fortélyait ellesni. Azoknak pedig, akiknek komoly affinitásuk van megtanulni ezt a szakmát az ország különböző pontjain fellelhető éttermi partnereinknél tudunk segíteni.A gyakorlati oktatás mindíg kiegészítésre kerül külföldi, elsősorban Francia szakmai utakkal. Egy ilyen kirándulásnak azon kívül, hogy megismerhetünk egy idegen kultúrát, még rengeteg helyen megjelenik az értéke: új benyomások impulzusok, új szakmai fogások, legkorszerűbb technólógiák megismerése stb.
Természetesen magyarországon belül is együtt dolgozunk a saját területükön belül kiváló cégekkel, szakemberekkel. Így ha valaki szeretne, lehetőség van tovább fejlődni, szakosodni pl állatorvoslás, szaporodásbiólógia, tartástechnólógia, takarmányozás területén, vagy éppen a gasztronómia különböző szegmenseiben.

Egy másik terület, ahol még komolyabb lépéseket kell eszközölni, a felnövekvő generá-ció számára, hogy hogyan alakítsanak ki emberi kapcsolatokat, mert a közösségi média és a villám tempóban fejlődő informatikai világ, sajnos zombikat formál belőlünk.
Ezért azt valjuk, hogy a vállakozásoknak kötelségük vezetőket képezni.
Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.

Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés
vissza


Kedves Érdeklődő!

Szabadság miatt 2020.07.06-tól 07.12-ig telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, illetve az arra a hétre eső kiszállítások is tolódnak. A 06.30. 12:00 után leadott rendelések várható kiszállítása 2020.07.15-17. közötti időszakban fog történni.

A webshopban továbbra is válogathatsz kedvenc termékeidből. A rendelést követően először egy automatikus válasz üzenetet fogsz kapni a rendszertől, a szünet után pedig, amint tudunk jelentkezünk, hogy pontosítsunk veled!

Szeretnénk egy másik lehetőséget is a figyelmedbe ajánlani! Ha megrendeled, amit szeretnél 2020.06.30. 12:00-ig, akkor azt várhatóan 2020.07.03.-ig kiszállítjuk neked.
Ne feledd, termékeink 2-3 hét szavatossági idővel rendelkeznek hűtőben 1-3 celsius fokon tárolva, így bőven lesz időd elfogyasztani friss állapotban.Barátsággal
NPK Beef Csapata!Megértettem
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata