Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
3.
Tenyészállat kereskedelem: export, import és közvetítés
Állatot vásárolni könnyű, vagy még sem. Könnyű mert mindíg van eladó, viszont jó néhány szempont felmerülhet. Tenyésztésre, vagy esetleg árutermelésre akarom használni, egyáltalán született e már ebben a kérdésben döntés. Ha nem melyek az egyik és másik előnyei, hátrányai. Kell e azzal számolnom, hogy minden szempontból egészségesek e az állatok, milyen adatszolgáltatási kötelezettségeim lesznek és még számos dolog merül fel. Ami biztos, hogy döntéseid hosszú távon lesznek hatással a vállakozásodra.
Pál
Nagy Pál

JÖVŐKÉPÜNK: nemzetközi szinten kiemelkedő Charolais tenyészetté válni, mindemellet az érlelt marhahús mint márka felépítése.
Mit csinálunk pontosan?
Saját tenyészetben nevelkedett és külföldi elsősorban Franciországi top genetikájú állatok komplett kereskedelmének a megszervezése. Ezen kívűl más tenyészetkeben lévő tenyész és árutermelő állatok közvetítése.


Mire terjed ki?
Tenyészállatok kiválogatása
Állatok egyedi átnézése, állategészségügyi státusz ellenörzés
Okmányok átnézése, érvényeségének ellenörzése
Szállítás megszervezése
Külföldről behozott állat esetében a komplett lebonyolítás kiválogatás állatorvosi okmányok intézése, állatszállítás megszervezése, hazai okmányok intézkedésében seítség nyujtás (karantén kérelem, import bejelentő, honosítás stb)


Mit nyújtunk még?
Eladó tenyészállatainkból szabadon válogathatsz, természetesen szakmai utmutatót adunk ha szükséges
Külföldi behozatalnál egyedi megállapodás részét képezve lehetőséged van ott lenni állatok kivállogatásánál
Garancia program
Opcionálisan választható: állatok vemhességi vizsgálata, komplet szaporodásbiológiai státusz ellemzés (meddőség, petefészek állapota stb), mesterséges termékenyítés, szinkronizálási programAmire figyelned kell

A megvásárolt állatokhoz szakmai utmutatást fogunk adni. Ezek a gyakorlatban leprobált müködő programok, javaslatok. Ha ettől eltérsz, akkor esetlegesen nem a kivánt eredmények szerint fognak alakulni a dolgok, ami anyagi és erkölcsi sérüléshez vezethet. Ezér kérünk, hogy ezkre különössen ügyelj.

Külföldről behozott állatok esetében karantén engedély kérése a körzetedben lévő hatósági állatorvostól. A várható szállítás előtt, legalább egy hónappal kezd el az intézkedést.

Amenyibben tenyészállat kerül be külfödről, akkor előzetesen be kell jelenteni az import szándékot a tenyésztő egyesület felé. A törvényi szabályozás változni fog 2019-ben.

Ha te szeretnél szerződni az állatszállító céggel, akkor a jogaidat, egy esteleges jogvita esetén, pl sérül valamelyik állat szállítás közben, neked kell érvényesítened a szállítmányozó céggel szemben.


Mire terjed ki a garancia?

Az eladott tenyészállatoknál ha esetlegesen valami rejtett hiba derül ki, - ami nem az új telepen való tartásból felnevelésből származik - arra csere garanciát vállalunk.
Ilyenek pl: genetikailag meddő üsző, bika nem termékenyít
Tenyészállat kereskedés
Tenyészállat kereskedésSzolgáltatási díjak
Tenyész üsző
Élőállat közvetítés export-import 16.000 HUF /állat -tól
Manuális vemhességvizsgálat 1.200 HUF /állat-tól
Ultrahangos vemhességvizsgálat 1.900 HUF /állat-tól
Meddőségi vizsgálat, petefészek ciklusdiagnosztika 1.900 HUF /állat-tól
Ciklus indukció, ovuláció szinkronizálás (termékenyítéssel együtt) 4.900 HUF /állat-tól


(A vizsgálatok a gyógyszer, termékenyítőanyag, egyéb anyagköltség és a kiszállás költségét nem tartalmazzák)

A feltüntetett árak nettó árak.
Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés
vissza


Kedves Érdeklődő!

Szabadság miatt 2020.07.06-tól 07.12-ig telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, illetve az arra a hétre eső kiszállítások is tolódnak. A 06.30. 12:00 után leadott rendelések várható kiszállítása 2020.07.15-17. közötti időszakban fog történni.

A webshopban továbbra is válogathatsz kedvenc termékeidből. A rendelést követően először egy automatikus válasz üzenetet fogsz kapni a rendszertől, a szünet után pedig, amint tudunk jelentkezünk, hogy pontosítsunk veled!

Szeretnénk egy másik lehetőséget is a figyelmedbe ajánlani! Ha megrendeled, amit szeretnél 2020.06.30. 12:00-ig, akkor azt várhatóan 2020.07.03.-ig kiszállítjuk neked.
Ne feledd, termékeink 2-3 hét szavatossági idővel rendelkeznek hűtőben 1-3 celsius fokon tárolva, így bőven lesz időd elfogyasztani friss állapotban.Barátsággal
NPK Beef Csapata!Megértettem
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata