Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
4.
Vágóűsző és vágótehén program
A koncepció lényegében három területet foglal magában:
A termelő jusson extra profihoz a vágótehén árából.
A tenyésztő foglakozhasson egy olyan genetika potenciállal bíró állománnyal, ami lényegében a termelés során megint csak nagyobb jövedelmezőséget biztosít a számára.
Egységes, azonos paraméterekkel rendelkező vágó állat készlet legyen, ami biztosítja a kiszámíthatóságot és az állandó minőséget az éttermek, viszontealdók és fogyasztók számára.


Lényegében az egésznek a célja, hogy a minőségi egsézséges marhús fogyasztása egyre nagyobb érték legyen, ráadásul közben minden szereplő jól jár.


Kik lehetnek ennek résztvevői?
Azokat a tenyésztőket, húsmarha tartókat keressük akik:
Tisztavérű Charolais, vagy legalább 50 % vérhányadú Charolais marhát tartanak
Szeretnének nagyobb profithoz jutni
Vágótehén program
Vágóüsző program
Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.


Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés
vissza


Kedves Érdeklődő!

Szabadság miatt 2020.07.06-tól 07.12-ig telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, illetve az arra a hétre eső kiszállítások is tolódnak. A 06.30. 12:00 után leadott rendelések várható kiszállítása 2020.07.15-17. közötti időszakban fog történni.

A webshopban továbbra is válogathatsz kedvenc termékeidből. A rendelést követően először egy automatikus válasz üzenetet fogsz kapni a rendszertől, a szünet után pedig, amint tudunk jelentkezünk, hogy pontosítsunk veled!

Szeretnénk egy másik lehetőséget is a figyelmedbe ajánlani! Ha megrendeled, amit szeretnél 2020.06.30. 12:00-ig, akkor azt várhatóan 2020.07.03.-ig kiszállítjuk neked.
Ne feledd, termékeink 2-3 hét szavatossági idővel rendelkeznek hűtőben 1-3 celsius fokon tárolva, így bőven lesz időd elfogyasztani friss állapotban.Barátsággal
NPK Beef Csapata!Megértettem
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata