Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
4.
Vágóűsző és vágótehén program
A koncepció lényegében három területet foglal magában:
A termelő jusson extra profihoz a vágótehén árából.
A tenyésztő foglakozhasson egy olyan genetika potenciállal bíró állománnyal, ami lényegében a termelés során megint csak nagyobb jövedelmezőséget biztosít a számára.
Egységes, azonos paraméterekkel rendelkező vágó állat készlet legyen, ami biztosítja a kiszámíthatóságot és az állandó minőséget az éttermek, viszontealdók és fogyasztók számára.


Lényegében az egésznek a célja, hogy a minőségi egsézséges marhús fogyasztása egyre nagyobb érték legyen, ráadásul közben minden szereplő jól jár.


Kik lehetnek ennek résztvevői?
Azokat a tenyésztőket, húsmarha tartókat keressük akik:
Tisztavérű Charolais, vagy legalább 50 % vérhányadú Charolais marhát tartanak
Szeretnének nagyobb profithoz jutni
Vágótehén program
Vágóüsző program
Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.


Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés
vissza


A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata