Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
10.
Tenyészállatok verseny felkészítése
Sokunkat büszkeséggel tölt el, amikor az általunk kiválasztot egyed nagyszerű eredményt ér el, egy komoly és hiteles megmérettetésen,. Egy tenyészállat kiállítás mindíg kicsit az az évi munka ünnepe is. Ha esetleg sikerül elhozni egy, vagy több díjat is, a büszkeség mellett megerősít minket abban, hogy valamit jól csinálunk és ez elegendő erőt adhat a folytatáshoz. Érdemes azonban gazdasági szempontból is megvizsgálni, hogy mennyivel járul hozzá a jó eredmény és az esetleges népszerűség, a tenyészállat értékesítéshez és a bevételeink növekedéséhez.
Hogyan készüljünk fel?
Idén 10 éve, hogy részt vettünk az első kiállításon a saját állatainkkal és pont 10 éve annak is, hogy először részesei lehettünk a gyakorlatban is, egy komplett felkészítésnek és nem csak kívülről látjuk, hogy néz ki egy nemzetközi szinten, professzionálisan felkészített állat. Azóta minden évben, minimum egy alkalommal végig csináljuk Francia barátainkkal ezt a 2-3 napos gyakorlatot és tesszük láthatóvá a hazai közönségnek is, hogy mekkora a külonbség, amikor ilyen módón mutajuk be az állatokat, a ringben. Az eltelt sok év tapasztalata és a rengeteg befektetet munka eredménye, hogy olyan tudás birtokában kerültünk, amivel képesek vagyunk a legszakszerűbb módon felkészíteni egy állatot, a kiállításra.

A siker egyik záloga a kétségtelenül a felkészítés, de ezt még rengeteg dolog előzi meg. Mire oda kerül egy állatunk, hogy pár nap múlva visszük a versenyre, néhány rendkívűl fontos lépést kell még megtennünk, kezdve példáúl mindjárt, az állat, vagy állatok kiválasztásával.
Tenyészállat előállításaTenyészállat előállítása
Miért van erre szükség?
- Egy tenyészet megitélésében, sokszor komoly tényező a kiállításon elért eredmény.
- Ha ez így van akkor egy-egy jó eredmény vevőket fog hozni.
- A vevők megjelenése bevétel növekedéssel és stabilitással jár
- Túl a gazdasági előnyökön elismeréssel jár, ami megitélésünkben is számít
- Egyszerűen csak jó érzés amikor a befektetett munkánk eredménye egy esteleges első hely

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat?
- Ha komolyan gondolod a tenyésztést, akkor természetesen neked
- Neked is, ha beszeretnéd mutatni kedvenc állataidat egy kiállításon és szeretnéd ezt profi módon tenni
- Ha szívesen tanulsz és sajátítasz el gyakorlati és elméleti tudást, akkor neked is.

Mi az amit elvárhatsz?
- A legmagasabb szintű szakmai felkészültség
- Egyedek kiválasztásában segítség
- Ha az állat még borjú, felnevelési iránymutatás
- Tartási, takarmányozási szaktanácsadás
- Folyamatos konzultáció

Milyen egyéb szolgáltatást nyújtunk?
- útógondozás (nem engedjük el a kezed csak ha te szeretnéd, alkalmanként meglátogatunk ha szükséges és kéred az esetlegesen fejleszthető területekre rámutatunk és megoldást javasolunk
- körmök és szarvak ápolása showbírálatra történő konturozása. Rendelkezünk egy professzionális húsmarhára kialakított mobil körmöző kalodával, amiben minden lábvég ápolási munkát el tudunk végezni. (fotó, videó)
- Partner program: országon belüli és külföldi tenyészetek szakmai látogatása, Francia tenyészállat kiállításokra kijutás megszervezése
- kiegészítők beszerzése megvásárlása (fejdísz, ápoló szerek stb.)Milyen áron kináljuk mindezt neked?
Ingyenes
NPK Charolais Farmon megrendezett nyilt napok
Első alkalmas konzultáció az NPK Charolais Farmon vagy
Első alkalmas konzultáció a te tepehelyeden


Egyed specifikus
10.000 ft/állat- tól (32 €)


Ha egyébb szaktanácsadási szolgáltatásunkat is igénybe veszed, akkor az ár tartalmazza a felkészítést is.
A feltüntetett árak nettó árak.
Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés
vissza


A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata