Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Charolais bélszín (min. 6 hetes érlelés)

Az állat legpuhább húsrésze és sokak szerint a legfinomabb is, kiváló steak hús.
Kategória Termékkategóriák NPK Charolais marhahús NPK Charolais steak hús (6 hétig szárazon érlelt) Charolais bélszín (min. 6 hetes érlelés)
Cikkszám NPK-026
Listaár 14.290 Ft
/kg
kg
KOSÁRBA RAKOM
sokféle felhasználás
1
pár perc alatt kész
2
egészben is kérheted
3
Charolais bélszín (min. 6 hetes érlelés)
4
szeletelve mignon, medalion
5
a legpuhább hús
6
nyersen is eheted
Charolais bélszín (min. 6 hetes érlelés)

Bélszín

A hátszín alatt, a vesék felett elhelyezkedő páros izom. Használható külön álló hús részként is, de csontosan egybe hagyva a hátszínnel és szeletelve T-bone, Porter House, vagy Fiorentina néven illetik. Az állat legpuhább húsa és sokak szerint a legfinomabb is, kiváló steak hús.

Kiszerelés: egészben, vagy szeletelve filet mignon, medalion

Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor 2 hétig is eltarthatod (vagy akár 3-4 hétig is, de mi csak 2 hetet garantálhatunk)

Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata