Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Charolais érlelt comb (min. 3 hetes érlelés)

Belépő szint a steakek húsok hazájába. Ha szempont lehet a gazdaságosság is, meg fogsz lepődni milyen puha és zamatos tud lenni, egy steaknek megsütött combhús is.
Kategória Termékkategóriák NPK Charolais marhahús NPK Charolais steak hús (6 hétig szárazon érlelt) Charolais érlelt comb (min. 3 hetes érlelés)
Cikkszám NPK-009
Márka NPK CHAROLAIS
Listaár 4.790 Ft
/kg
kg
KOSÁRBA RAKOM
grill, steak, pörkölt, sült, főt hús
1
nagyon sokféle módon felhasználható
2
egészben és szeletelve is kérheted
3
Charolais érlelt comb (min. 3 hetes érlelés)
4
érlelt így puha és zamatos
5
vákuum csomagolás
Charolais érlelt comb (min. 3 hetes érlelés)

Érlelt Comb

Ha szempont lehet a gazdaságosság is, meg fogsz lepődni milyen puha és zamatos tud lenni, egy steaknek megsütött fekete pecsenye, hosszú, vagy gömbölyű felsál, ha kellő ideig érlelték. Tudni kell azonban, hogy izomrostjai rövidebbek, mint a klasszikus steak húsoké, így porhanyósság tekintetében az angolos, vagy médium rare módon készített variációk veszik fel igazán a versenyt, ha steaket sütünk belőle. Rendkivűl sokféle alkalmazási területe van, elkészítésében, csak a fantáziánk szabhat határt.

A marha melyik részéből: fekete pecsenye, hosszú és gömbölyű felsál

Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor 2 hétig is eltarthatod (vagy akár 3-4 hétig is, de mi csak 2 hetet garantálhatunk)

Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata