Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Charolais "Farmburger" darált hús

Hidd el nekem, hogy ez egy vadállat. Ha egyszer megkóstolod, azt fogod mondani, hogy soha életedben nem ettél még ilyen jót. Az izmok közé kígyószerűen bekúszó faggyú olyan ízvilágot képez, amitől ülve maradunk és azt kell hogy mondjuk, kérünk még!
Kategória Termékkategóriák NPK Charolais marhahús NPK Charolais termék Charolais "Farmburger" darált hús
Cikkszám NPK-006
Márka NPK CHAROLAIS
Listaár 3.890 Ft
/kg
kg
KOSÁRBA RAKOM
csak ki kell sütnöd
1
pár perc alatt kész
2
egyszerű elkészíteni
3
Charolais
4
nyersen is eheted
5
zamatos és finom
Charolais Farmburger darált hús

Farmburger

Hidd el nekem, hogy ez egy vadállat. Ha egyszer megkóstolod, azt fogod mondani, hogy soha életedben nem ettél még ilyen jót. Az izmok közé kígyószerűen bekuszó faggyú olyan ízvilágot képez a gazda szervezetnek, amitől ülve maradunk és degeszre tömött hassal is azt kell hogy mondjuk, kérünk mégegyet.

"A hamburger úgy a f...sza ha médium!"
 
Összetétel: marhahús és marhafaggyú. Igény szerint sóval és borssal füszerezzük

Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor 2 hétig is eltarthatod (vagy akár 3-4 hétig is, de mi csak 2 hetet garantálhatunk)

Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod.

 
 
 

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Hasonló termékek

A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata