Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Charolais hátszín (min. 6 hetes érlelés)

Az egyik legkedveltebb steak hús. Kellő érlelési idő, laza izomszövet, és a zsírral megfelelőn átszőt textura teszik porhanyóssá az élményt, evés közben.
Kategória Termékkategóriák NPK Charolais marhahús NPK Charolais steak hús (6 hétig szárazon érlelt) Charolais hátszín (min. 6 hetes érlelés)
Cikkszám NPK-010
Márka NPK CHAROLAIS
Listaár 10.490 Ft
/kg
kg
KOSÁRBA RAKOM
érlelt így puha és zamatos
1
egészben és szeletelve is kérheted
2
nyersen is eheted, beeftsteak hús
3
Charolais hátszín (min. 6 hetes érlelés)
4
csak fűszerezned kell
5
egyszerű elkészíteni
6
pár perc alatt kész
Charolais hátszín (min. 6 hetes érlelés)

Hátszín

Steak hús egyértelműen. Megérdemli a kellő érlelési időt és a profi elkészítést csakúgy, mint a többi társa, amelyek a gerinc mellett helyezkednek el. A laza izomszövet, és a zsírral megfelelőn átszőt textura teszik az érlelés mellet porhanyóssá az élményt evés közben. 

A marha hát közepétől a far felé eső részéből kanyarított hús. Érdemes zsírjával és még jobb talán, csontossan megsűtni ettől ízgazdagabb lesz a hús. Ha a bélszínnel egybe fűrészelve szeretnénk, akkor megkapjuk a T-bone vagy Porter house szeleteket.

A marha melyik részéből: Gerinc 

Tárolás: 1-3 celsius fokon. Ha jó a vakumm és hűtőben tartod ezen a hőfokon, akkor 2 hétig is eltarthatod (vagy akár 3-4 hétig is, de mi csak 2 hetet garantálhatunk)

Tipp: Ha felbontottad a vakuum zacskót vagy véletlen magától elegendet a vakuum, akkor tedd egy tánnyérra és még 1-2 napig eláll, vagy le is fagyaszthatod.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Kedves Érdeklődő!

Szabadság miatt 2020.07.06-tól 07.12-ig telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, illetve az arra a hétre eső kiszállítások is tolódnak. A 06.30. 12:00 után leadott rendelések várható kiszállítása 2020.07.15-17. közötti időszakban fog történni.

A webshopban továbbra is válogathatsz kedvenc termékeidből. A rendelést követően először egy automatikus válasz üzenetet fogsz kapni a rendszertől, a szünet után pedig, amint tudunk jelentkezünk, hogy pontosítsunk veled!

Szeretnénk egy másik lehetőséget is a figyelmedbe ajánlani! Ha megrendeled, amit szeretnél 2020.06.30. 12:00-ig, akkor azt várhatóan 2020.07.03.-ig kiszállítjuk neked.
Ne feledd, termékeink 2-3 hét szavatossági idővel rendelkeznek hűtőben 1-3 celsius fokon tárolva, így bőven lesz időd elfogyasztani friss állapotban.Barátsággal
NPK Beef Csapata!Megértettem
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata