Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Charolais marha virsli

Charolais Juhbeles Virsli   Az íz világ amit össze állítottunk élmény lesz, az egészen kicsiktől a nagyokig mindenkinek. Ne lepődj meg, a sz&...
Kategória Termékkategóriák NPK Charolais marha késztermék Charolais marha virsli
Cikkszám NPK-022
Listaár 3.690 Ft
/kg
kg
KOSÁRBA RAKOM
Charolais Juhbeles Virsli
 
Az íz világ amit össze állítottunk élmény lesz, az egészen kicsiktől a nagyokig mindenkinek. Ne lepődj meg, a színe kicsit sötétebb, mint amihez esetleg hozzá szoktál, hiszen kihagytuk a nitrites pácsót, ami a
rozsaszínes, pirosas színt eredményezi. 

Egy fajtát készítünk:

  1. 100 % marha

Körülbelül 40-50 dkg-os kiszerelésben kerül forgalomba.

Összetevők: 

1. marhahús, víz-jég, só, foszfát, fűszerek.

Mint tudjátok, a termékek készítésekor az egészség számunkra ugyan olyan fontos szerepet játszik, mint a minőség! Éppen ezért leírunk egy rövid betekintőt a gyártási folyamatról.

A virsli és párizsi összefoglaló néven vörös árú kategoriába tartozik. Ezen termékek gyártásakor a rájuk jellemző állagot víz-jég hozzáadásával érjük el. A hús a vizet akkor tudja megkötni, ha meleg (vágás után közvetlen kb 30-40 percig), vagy ha foszfátot adunk hozzá, ami megköti. Mi nem tudunk meleg hússal dolgozni ezért kell használnunk a foszfátot, ami jelen tudásunk szerint teljesen ártalmatlan az egészség szempontjából.

Termékeink gyártásásnál ez az egyetlen adalék, amit használunk és ezt is csak ebben a két vörösárú készítményben!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata