Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Charolais rostélyos (min. 6 hetes érlelés)

Rostélyos (Rib-eye)
Kategória Termékkategóriák NPK Charolais marhahús NPK Charolais steak hús (6 hétig szárazon érlelt) Charolais rostélyos (min. 6 hetes érlelés)
Cikkszám NPK-015
Márka NPK CHAROLAIS
Listaár 9.990 Ft
/kg
kg
KOSÁRBA RAKOM
Charolais rostélyos (min. 6 hetes érlelés)

Nyaktól a hát középső részéig, a marha bordájának gerinc felöli, húsos része (rib = borda).

Jellegzetessége hogy a közepén van egy szép darab faggyú, ami a marha két izmát választja el.

Zsírossága miatt az egyik legintenzívebb ízű, rengeteg steakimádónak esik erre a választása,

szemben a jóval drágább bélszínnel.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Hasonló termékek

Kedves Érdeklődő!

Szabadság miatt 2020.07.06-tól 07.12-ig telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, illetve az arra a hétre eső kiszállítások is tolódnak. A 06.30. 12:00 után leadott rendelések várható kiszállítása 2020.07.15-17. közötti időszakban fog történni.

A webshopban továbbra is válogathatsz kedvenc termékeidből. A rendelést követően először egy automatikus válasz üzenetet fogsz kapni a rendszertől, a szünet után pedig, amint tudunk jelentkezünk, hogy pontosítsunk veled!

Szeretnénk egy másik lehetőséget is a figyelmedbe ajánlani! Ha megrendeled, amit szeretnél 2020.06.30. 12:00-ig, akkor azt várhatóan 2020.07.03.-ig kiszállítjuk neked.
Ne feledd, termékeink 2-3 hét szavatossági idővel rendelkeznek hűtőben 1-3 celsius fokon tárolva, így bőven lesz időd elfogyasztani friss állapotban.Barátsággal
NPK Beef Csapata!Megértettem
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata