Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

NPK x Hedon - Hírös Gasztroszínház

Izgalmas eseménnyel készültünk Nektek! Az NPK jóvoltából, a Hedon Taproomban ismét egy kulináris utazásra csábítunk! Most a színház segítségével szeretnénk benneteket közelebb hozni a gasztronómiához, mégpedig egy egyedülálló társulat bemutatásával, a Hírös Gasztroszínházéval! Az est előadása: A Végtelen Történet!
Kategória Termékkategóriák NPK Charolais marhahús NPK Charolais termék NPK x Hedon - Hírös Gasztroszínház
Cikkszám NPKgastro01
Listaár 9.990 Ft
/db
db
KOSÁRBA RAKOM
Különleges lesz ez az este minden szempontból, hiszen a vendégek, vagy hívhatjuk közönségnek is, nem csak megnézhetnek egy színházi produkciót, hanem meg is ízlelhetik azt. Ugyan is a Gasztroszínház különlegessége, hogy a felszolgált ínyenc remekek mellé, olyan színházat szolgáltat, mely az ételek és italok élményvilágát keveri össze majd reakcióba hozza színjátékkal. Két kiváló improvizációs színész lép majd a nagyérdemű elé, Boncsér Sára Luca és Fodor Dávid, akik amerikai tanulmányútjaiknak-, és tévés szerepléseiknek hála a mestereivé váltak a rögtönzés művészetének. A közönség kóstol, majd a színész kérdez, végül megszületik az ízek és a fantázia összességéből egy magával sodró végtelen történet, melynek csak a képzeletünk szabhat határt.
 
Lépj ki velünk a hétköznapokból és légy részese A Végtelen Történetnek!
 
Színészek: Boncsér Sára Luca és Fodor Dávid

 

A gasztro színházi est egyben egy vacsora is, így kóstolunk a kíválló NPK Beef - prémium marhahús termékekből, és megízleljük a hazai kisiparos sör nedűk páratlan variációit is! :)

 

Az est belépődíja: 9 990.- Ft/fő

Az est időpontja: 2019.02.06. (csütörtök)
Az est kezdete: 19:00
Az est helyszíne: Hedon Taproom - 1051 Budapest, Sas utca 25.


Helyfoglalás érkezési sorrendben, figyelembe véve az együtt érkezőket!
Az estre max. 50 fő férőhellyel szolgálhatunk!

Várunk szeretettel és jó szórakozást kívánunk!
Üdvözlettel:

Az NPK Beef és a Hedon Taproom csapata
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata