Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

STEAK CHAMP

Soha korábban nem volt még ennyire könnyű dolgod! Az okos tüske egyesíti a 3 legnépszerűbb készültségi fokozatot egy egyedi LED szondában.
Kategória Termékkategóriák Kiegészítő termékek STEAK CHAMP
Cikkszám NPK-027
Listaár 17.990 Ft
/db
db
KOSÁRBA RAKOM
rozsdamentes acél
1
pontos kalibráció
2
biztonságos sütés
3
STEAK CHAMP
4
egyszerű használat
5
hordozható méret
6
bárhol használható

Steak Champ 3 color

A Steak Champ vagy Steak Tüske okos hőmérőnek köszönhetően, minden egyes alkalommal tökéletesre készítheted kedvencedet. Pont olyan készültségűre, amilyenre szeretnéd. A steaksütés igazi tudomány, hiszen számtalan apróságon múlik a tökéletes végeredmény, amelyeket mind-mind figyelembe kell vennie a szakácsnak. Ez sok esetben a profikon is kifog, hát még a lelkes amatőrökön. A Steak Tüskével mindez egyszerre megoldódik, hiszen az okos kis hőmérő akkor jelez, amikor a kívánt készültségi fokot elérte a sülő hús. Használatával minden esetben tökéletest alkothatunk családunk, barátaink és persze leginkább a magunk örömére.

 

Az aktivitást jelzó fény

Miután aktiváltad a Steak Tüskét a LED kb 8 másodpercenként felvillan. Először zöld fénnyel jelzi az aktivitást majd zöld színű dupla villogással jelezi, hogy elérte a medium rare készültséget. A továbbiakban az aktivitást jelző, 8 mp-ként felvillanó fény sárgára vált, majd a sárga szín gyors dupla villogása jelzi, hogy a steak elérte a medium állagot. Ezek után már csak a medium well készültség maradt, melyhez az aktivitást továbbra is a 8 mp-ként felvillanó fénnyel jelzi, amely most már piros. A piros fény gyors dupla villanása jelzi, hogy a steak elérte az utolsó állomást a medium well készültséget.

Ha több steak-et készítesz egy időben, akkor is elegendő csak az egyik darab húsba helyezned a Steak Tüskét, hiszen amennyiben egyenletes hőt közöl egyszerre, akkor az az egy megmutatja az összes többi készültségét.

 

Tipp

Amennyiben több készültségi fokú steak-et szeretnél készíteni egyszerre, helyezd a tüskét abba a darab húsba, amelyik a medium vagy medium well lesz, így a pl a zöld villogásnál leveheted a tűzről azt, amelyiket rare szeretnéd.

 

Energia

A Steak Champ korszerű és rendkívül energiatakarékos LED technológiával készült, ezért nagyon alacsony energia felhasználás mellett átlagosan 1000 alkalommal használható. Akkumulátora nem cserélhető.

 

Automatikus kikapcsolás

  • Használat után 5 perc elteltével kikapcsol
  • Amennyiben aktiválás után 30 percen belül nem érzékel hőmérséklet emelkedést, kikapcsol.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Videó

A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata