Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Legyél te is a Partnerünk!
A bemutakozó rovatunkban már már esett szó az egyik hitvallásunkról, hogy igazán eredményesek csak akkor lehetünk a minőségi ember kapcsolataink vannak és ezeket használva együtt dolgozunk azon, hogy a vásárlóinkat minél nagyobb megelégedettséggel szolgálhassuk. Egyedül kevesek vagyunk ahhoz hogy széles körben megismertethessük és eljuttathassuk azokat a különleges készítmények amiket előállítunk. Ezért aztán célunk volt és a mai napig is, hogy felépítsünk egy stabil közös értékeken alapuló viszonteladói partner hálózatot. Ebbe beletartozik mindenki aki fontosnak tartja, hogy az embereket minőségben és egészségben kiszolgáljuk.

Mivel több területen is jelen vagyunk, viszonylag szélesebb körben tudunk partnerekkel együttműködni. A gasztronómiában éttermek, bisztrók, bárok catering szolgáltatók, streat food vonal stb. akiket jelenleg is kiszolgálunk. Megvásárolhatók termékekrink számos hazai városban fellelhető delikátesz, reform, vagy fitt életmóddal foglalkozó embereket kiszolgáló boltokban is. Működik olyan is hogy valaki webshopot üzemeltet és ezen keresztül szolgál ki embereket ami termékeinkel. Mivel jelen vagyunk a testépítés vagy fitness világában is, edzőteremekben is megtalálhatók a termékeink.

Ha szimpatikus neked amit képviselünk, beletartozol valamelyik csoportba, vagy akár van új ötleted hogyan lehetne az általuk készített marha különlegességeket a tányérokra varázsolni, szívesen vennénk jelentkezésedet.
Trófea Grill Étterem Újbuda
1117 Budapest, Hauszmann Alajos és Szerémi út sarok
Corvin Restaurant & Pension
93201 Nagymegyer, Vadász utca 310.
Főtér
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.
Déli Part BBQ
8600 Siófok, Vámház utca 2.
Halasi Pincészet Villány
https://www.facebook.com/halasipince/
Hamburger Sziget
7940 Szentlőrinc, Március 15 tér, Omega üzletsor
Hilda Étterem
1051 Budapest, Nádor utca 5.
Pinka Smoke BBQ
9794 Felsőcsatár, Arany János u. 78.
Malackrumpli
8237 Tihany, Kossuth u. 14.
Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda
8258 Badacsonytomaj, Balaton út 2.
frissTerasz
8261 Badacsonytomaj, Kisfaludy utca 1-3.
Nira 33
7621 Pécs, Perczel Miklos u 14.
Lavender Terasz
8171 Balatonvilágos, Dózsa György út 75.
Hotel Tihany Yacht Club
8237 Tihany, Rév utca 7.
Maurus Étterem és Borbár
8230 Balatonfüred, Aranyhíd sétány 6.
Kiosk Budapest
1052 Budapest, Március 15. tér 4.
Vincent Restaurant & Pastry
6000 Kecskemét, Izsáki út 3.
Tölgyfa Étterem & Pub
8621 Zamárdi, Zöldfa utca 3.
Legyél te is viszonteladó partnerünk!
Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.

Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés


Kedves Érdeklődő!

Szabadság miatt 2020.07.06-tól 07.12-ig telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, illetve az arra a hétre eső kiszállítások is tolódnak. A 06.30. 12:00 után leadott rendelések várható kiszállítása 2020.07.15-17. közötti időszakban fog történni.

A webshopban továbbra is válogathatsz kedvenc termékeidből. A rendelést követően először egy automatikus válasz üzenetet fogsz kapni a rendszertől, a szünet után pedig, amint tudunk jelentkezünk, hogy pontosítsunk veled!

Szeretnénk egy másik lehetőséget is a figyelmedbe ajánlani! Ha megrendeled, amit szeretnél 2020.06.30. 12:00-ig, akkor azt várhatóan 2020.07.03.-ig kiszállítjuk neked.
Ne feledd, termékeink 2-3 hét szavatossági idővel rendelkeznek hűtőben 1-3 celsius fokon tárolva, így bőven lesz időd elfogyasztani friss állapotban.Barátsággal
NPK Beef Csapata!Megértettem
A NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolles Szociális Szövetkezet Csapata