Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Legyél te is a Partnerünk!
A bemutakozó rovatunkban már már esett szó az egyik hitvallásunkról, hogy igazán eredményesek csak akkor lehetünk a minőségi ember kapcsolataink vannak és ezeket használva együtt dolgozunk azon, hogy a vásárlóinkat minél nagyobb megelégedettséggel szolgálhassuk. Egyedül kevesek vagyunk ahhoz hogy széles körben megismertethessük és eljuttathassuk azokat a különleges készítmények amiket előállítunk. Ezért aztán célunk volt és a mai napig is, hogy felépítsünk egy stabil közös értékeken alapuló viszonteladói partner hálózatot. Ebbe beletartozik mindenki aki fontosnak tartja, hogy az embereket minőségben és egészségben kiszolgáljuk.

Mivel több területen is jelen vagyunk, viszonylag szélesebb körben tudunk partnerekkel együttműködni. A gasztronómiában éttermek, bisztrók, bárok catering szolgáltatók, streat food vonal stb. akiket jelenleg is kiszolgálunk. Megvásárolhatók termékekrink számos hazai városban fellelhető delikátesz, reform, vagy fitt életmóddal foglalkozó embereket kiszolgáló boltokban is. Működik olyan is hogy valaki webshopot üzemeltet és ezen keresztül szolgál ki embereket ami termékeinkel. Mivel jelen vagyunk a testépítés vagy fitness világában is, edzőteremekben is megtalálhatók a termékeink.

Ha szimpatikus neked amit képviselünk, beletartozol valamelyik csoportba, vagy akár van új ötleted hogyan lehetne az általuk készített marha különlegességeket a tányérokra varázsolni, szívesen vennénk jelentkezésedet.
teszt
teszt
reret
teszt
teszt
teszt
teszt
teszt
teszt
teszt
Legyél te is viszonteladó partnerünk!
Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki űrlapunkat és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek egyikén. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hogy könnyedén felkereshessünk Téged.

Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Üzenet *Küldés


A NPK Charolais Beef Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a NPK Charolais Beef Csapata